René le Blanc

Cult-ster en Angela de Jongs plaaggeest René le Blanc, te zien in SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij, ziet zijn jongste dochter niet meer zo heel vaak. Jammer, vindt 'ie, maar hij heeft het eigenlijk ook "te druk voor co-ouderschap".

Article continues after the ad

Van zijn twee kinderen spreekt René er twee niet meer, zo gaf hij eerder al toe. De zanger - aka 'Dutch Engelbert Humperdinck' - ziet het niet meer goedkomen na eerdere conflicten met die twee kids, vertelt hij in de nieuwe editie van Story. De jongste 'Le Blanc', Isaura (15), speelt nog wel een rol in zijn leven. Maar... dat is bepaald geen hoofdrol. 

René en zijn jongste dochter

Waarom zien ze elkaar niet meer zoveel? "Dat heeft verschillende oorzaken. Met haar moeder heb ik prima afspraken. Ze komt iedere veertien dagen een weekend bij ons", legt René uit. "Voorheen was het ook altijd zo dat ik als ik bij haar in de buurt was, ik haar ophaalde om ergens te gaan eten. Maar de weekenden zijn best druk en ook de spontane uitjes om ergens uit eten te gaan, kunnen niet meer. En nu is er die avondklok."

René in Ik Geloof In Mij op SBS6


Trots op zijn dochter

Laatst zou Isaura met paps meegaan naar een tv-opname, maar vanwege de avondklok vond ze dat toch niet zo'n goed plan. Ze cancelde dan ook. "Ik ben er trots op dat ik zo’n verantwoordelijke dochter heb, maar door alles bij elkaar zien we elkaar niet veel." Het bescheidenheids-gen is René vreemd: hij grijpt bijna elk moment aan om zijn succes te benoemen, zo ook nu. "Dat vind ik jammer. Maar ze heeft gezegd dat ze mij dit succes gunt en dat ze heel blij voor me is. Dat vond ik heel lief."

'Te druk voor co-ouderschap'

"Ik zou haar graag meer willen zien", gaat hij verder. "Maar ik ben ook realist. Voor een co-ouderschap heb ik het echt te druk."

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: