René le Blanc

Oef. Reality-serie Ik Geloof In Mij op SBS6 zorgde gisteren voor en pijnlijk stukje tv. Volkszanger René Le Blanc - naar eigen zeggen een echte A-artiest - kwam van een koude kermis thuis toen een interview met Shownieuws héél anders liep dan gedacht...

Article continues after the ad

Vol goede moed stapten René en zijn partner Jolanda de auto in, op weg naar de Ziggo Dome, waar het gesprek met Shownieuws zou plaatsvinden. Normaal komt het programma naar hén toe, dus René verwachtte eigenlijk al dat hij ook nog een of andere verrassing zou krijgen tijdens het interview. Nou, je raadt het waarschijnlijk al: er stond de 'Dutch Engelbert Humperdinck' helemaal geen verrassing te wachten. 

René is woest

Eenmaal aangekomen bij de artiesteningang van de Ziggo, ging het mis. Hier moesten René en Jolanda helemaal niet zijn. Dat zat 'm niet lekker. "Het is toch te gek voor woorden dat ik voor een interview kom en verdomme een heel eind moet gaan lopen. Dat is niet de bedoeling! Wat zullen we nou krijgen!"

Ze waren ook nog eens te laat en zagen Ik Geloof In Mij-collega's Gio en Rutger (die René al lange kent) al buiten de Ziggo staan, mét camera's voor hun neus. René: "Godverdomme. Wat een gezeik zeg!"

Pissig op Shownieuws

Nou, na een hoop gehannes en miscommunicatie kwamen Jolanda en René dan eindelijk aan bij de interviewbestemming. Tot zijn grote teleurstelling was er helemaal geen verrassing én moest 'ie ook nog eens buiten staan. In de ijzige kou. "Waarom staan wij niet binnen?"

Na afloop van het interview zakte de stemming naar het vriespunt. "Ik had hier meer van verwacht", lachte 'ie nog. Eenmaal terug bij Jolanda kwam alle ergernis eruit. Ze zijn anderhalf uur onderweg geweest voor een drie minuten durend gesprekje in de vrieskou en het was ook nog eens niet live. "Ik ben écht pissed nu!"


Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: