René Le Blanc in Ik Geloof in Mij op SBS6

René le Blanc schittert momenteel in de realityhit Ik Geloof in Mij. Hierin volgen we een aantal volkszangers die dromen van hun grote doorbraak. Voor Le Blanc is die droom inmiddels al lang en breed uitgekomen, mede door zijn rol in Ik Geloof in Mij. Als het aan ‘de Nederlandse Engelbert Humperdinck’ ligt, wordt het dan ook hoog tijd om solo te gaan in zijn eigen realityserie!
 


De René le Blanc Show

De zanger deed zijn opmerkelijke onthulling afgelopen weekend bij Radio 10. “Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc Show genoemd”, vertelt hij. Naar eigen zeggen is Le Blanc nu in onderhandeling met SBS voor een mogelijke realityserie. “Maar ook met een paar productiemaatschappijen die zeiden: ‘Goh René, zou je er voor openstaan om te praten over een realityserie die alleen gaat over jouw leven?’ Dus daar gaan we nu naar kijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


‘Genoeg te melden’

Volgens René le Blanc is er genoeg voer voor een boeiende realityserie over René le Blanc. “Ik heb genoeg te melden”, meent de zanger. De uitspraken van Le Blanc zijn best opvallend: begin dit jaar hoopte hij juist op een minder prominente rol in Ik Geloof in Mij. We zijn dan ook benieuwd hoe de andere Ik Geloof in Mij-artiesten reageren op Le Blancs ambities om solo te gaan op realityvlak.