Jolanda en René Le Blanc

René Le Blanc, de Ik Geloof In Mij-cultster die met de week populairder wordt, hing weer met een van de bladen aan de lijn! Hij strooit met onthullingen. Eerder maakte hij bekend kinderen te hebben en nu verklapt hij dat zijn vriendin Jolanda een huwelijksaanzoek weigerde.

Article continues after the ad

René's grote steun en toeverlaat Jolanda volgt hem overal, zo zagen Ik Geloof In Mij-kijkers op SBS6. De twee zijn niet getrouwd, maar als het aan de 'Dutch Engelbert' ligt, waren ze nu al wel husband and wife. "In het begin van onze relatie heb ik Jolanda ten huwelijk gevraagd", zegt de zanger in een interview met Story.

Ze zei nee

René voegt er meteen aan toe dat het geen traditioneel aanzoek was. "Hoewel het niet echt heel serieus was, bedoelde ik er wel mee te zeggen dat ik voor altijd bij haar wil blijven. Overigens zei ze toen 'nee' tegen me." Maar... misschien komt er alsnog een bruiloft! "De laatste tijd hebben we het er opnieuw over of we wel of niet gaan trouwen."

'Niet nodig' 

Het lijkt erop dat Jolanda en René voor nu nog een beetje meer richting 'nee' neigen. "Aan de ene kant is het natuurlijk heel leuk om zo'n dag samen te beleven", legt René uit, "maar we vinden het beiden als stel niet nodig om een boterbriefje te halen." De cultster denkt niet dat het op dit moment iets toevoegt. "Het zegt namelijk niets over onze liefde voor elkaar."

Vol voor de carrière gaan

De volle focus gaat nu naar René's carrière, waar hij de komende tijd veel geld en tijd aan wil spenderen. "Jolanda wil dat net zo graag als ik. Na al die jaren komt mijn droom uit om als zanger overal op te treden. Daar genieten we beiden van. Het gevoel van houden van is er. En dat gevoel blijft. Daar hoeven we dus niet voor te trouwen."