René le Blanc

SBS6-ster René Le Blanc, bekend van het cult-realityprogramma Ik Geloof In Mij, lijkt misschien een open boek, maar er is nog veel dat Nederland niet van 'm weet. Bijvoorbeeld dat hij drie kinderen heeft, waarvan hij er twee niet meer spreekt.

Article continues after the ad

Nederland maakte op de valreep van 2020 kennis met René Le Blanc, die eigenlijk René de Wit heet. Zijn zelfverzekerdheid, bravoure en markante voorkomen vielen in smaak bij Ik Geloof In Mij-kijkers en sindsdien pakt René wat 'ie pakken kan qua media-aandacht. Ook collega-BN'ers hebben 'm helemaal gevonden en de eerste showbizzrel is ook al een feit.

De man die zichzelf opzoekt in de roddelbladen - kijk maar naar het fragment hieronder - gaf een interview aan Privé. Hierin onthult René dat hij drie kinderen heeft!


Geen contact

Zijn vrouw Jolanda, die ook veel voorkomt in de show, is niet de moeder van René's kids. De onthulling is eigenlijk een tikkie deprimerend, aangezien René met twee van zijn drie kinderen geen contact meer heeft. Dat hij ze tot nu toe uit 'de media' hield, was een bewuste keuze. "Mijn jongste is vijftien, Isaura heet ze. Ze zit in haar examenjaar en het zou haar alleen maar afleiden."

'Hun keuze'

De kinderen van René komen uit een eerder huwelijk. "Het is hun keuze om vrijwel geen contact te hebben", legt de 'Dutch Engelbert Humperdinck' uit. Hoe dit komt? "Weet ik niet. Misschien heeft het met hun moeder te maken." Gelukkig is het niet alleen maar bar en boos: wat René betreft staat de deur wagenwijd open en zijn de kids altijd welkom!