Er werd al gefluisterd over een remake van 90s-hit The Craft, en nu de hoofdrolspelers bekend worden gemaakt is het nieuws eigenlijk wel officieel! Heb je zin deze remake?

Cailee Spaeny is bevestigd als één van de hoofdrolspeelsters in de remake van The Craft. Welke heks ze precies voor haar rekening neemt is helaas nog niet bekend. Spaeny was eerder te zien in Pacific Rim: Uprising en Bad Times At The El Royale.

 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

So ready to go on this journey with you @zoelisterjones 🧙🏼‍♀️🔮

Een bericht gedeeld door Cailee Spaeny (@caileespaeny) op

 

The Craft

In The Craft verhuist de tiener Sarah (Robin Tunney) naar Los Angeles, en vindt ze moeilijk aansluiting op haar nieuwe school. Ze sluit zich aan bij een merkwaardig groepje meiden, die een soort heksengroep vormen. De powers blijken echt, en ze gebruiken ze om de problemen in hun leven op te lossen.

De heks Nancy wordt echter dronken van de (tover)macht en begint een magisch schrikbewind!

 

The Craft was behoorlijk succesvol onder tieners, en vormde het begin van de carrière van Neve Campbell. Haar zouden we later natuurlijk nog terugzien in Party Of Five én natuurlijk Scream.

De opnames van The Craft beginnen schijnbaar in juli. Het gaat om een remake, waarin het oorspronkelijke verhaal een eigentijdse versie krijgt. Wanneer de remake precies verschijnt is nog niet bekendgemaakt.