Gal Gadot in Wonder Woman 1984

De première van Wonder Woman 1984 laat opnieuw langer op zich wachten dan gepland. Vannacht werd namelijk bekend dat Warner Bros. de releasekalender flink heeft opgeschud. En dat is vooral slecht nieuws voor fans die hadden gehoopt dat Gal Gadot in augustus zou terugkeren als de adembenemende Amazone. Het vervolg op de superheldenhit uit 2017 is met maar liefst twee maanden uitgesteld! Als de studio voet bij stuk houdt, zal Wonder Woman 1984 pas op 2 oktober in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.


Nederlandse release

Het uitstel heeft natuurlijk ook gevolgen voor de Nederlandse release van Wonder Woman 1984. De première staat hier nog altijd gepland voor 13 augustus. Maar het ligt voor de hand dat hier snel verandering in komt. Zodra er een nieuwe datum wordt geprikt, laten we het je natuurlijk zo snel mogelijk weten!


Studio

Het is zoals gezegd niet de eerste keer dat Wonder Woman 1984 wordt uitgesteld. Het superheldenvervolg had eigenlijk al in november 2019 in de bioscopen moeten draaien. Regisseur Patty Jenkins wilde echter geen haastwerk afleveren en vroeg de studio om uitstel. Jenkins gaf later aan dat ze spijt had van dit verzoek… en we kunnen ons voorstellen dat zij na dit vierde uitstel helemaal de haren uit haar hoofd trekt!

Article continues after the ad