Netflix en Channel 4 gooiden vorig jaar hoge ogen met de zwarte comedyserie The End Of The F***ing World. Netflix maakte zojuist de releasedatum bekend van de nieuwe avonturen van Alyssa en James(?).

In The End Of The F***ing World gaan de jonge psychopaat James (Alex Lawther) en de grillige tiener Alyssa (Jessica Barden) samen op roadtrip, nadat ze het leven in hun saaie dorp spuugzat zijn. De pubers rijden auto’s in de prak, steken hier en daar een paar mensen neer én worden verliefd op elkaar, ondanks James' plannen om Alyssa om te brengen.

De politie denkt het losgeslagen stel snel te kunnen achterhalen, maar ze zijn sluwer dan je zou verwachten en de agenten zelf zijn ook niet overdreven competent… Het is een recept voor een lange speurtocht door heel Engeland.

Article continues after the ad

 

Aan het eind van het eerste seizoen lijkt het erop dat James het loodje legt, als de politie hem en Alyssa eindelijk verrast op het strand. Daarmee leek de serie voorgoed afgesloten, ook omdat de graphic novel waar de serie op gebaseerd is daarmee eindigde.

 

 

The End Of The F***ing World

Het tweede seizoen van de populaire serie werd tóch aangekondigd maar tot nu toe is James in geen velden of wegen te bekennen. Dat betekent niet per se dat het enge ventje er geweest is: misschien proberen de makers ons te verrassen in het tweede seizoen. Alyssa krijgt sowieso gezelschap van een nieuw personage: de al even labiele Bonnie (Naomi Ackie).

Wat het duo (of trio?) in het tweede seizoen voor rotzooi trapt is nog niet bekend. We zien het vanaf 5 november op Netflix.