Hoera! Netflix heeft de releasedatum van het vierde seizoen van The Crown bekendgemaakt! Vanaf 15 november kun je verder kijken naar de serie over het Britse koningshuis. Vandaag alvast een voorproefje in de vorm van een trailer, inclusief beelden van prinses Diana.

Releasedatum & trailer voor The Crown

Gelukkig had The Crown niet enorm te lijden onder de uitbraak van het coronavirus. Zodoende kun je vanaf 15 november alweer genieten van het seizoen 4 van de Netflix-serie over het Britse koningshuis. We vertellen je graag wat je mag verwachten van het nieuwe seizoen. We volgen koningin Elizabeth tijdens de jaren ‘70, waarin ze te maken krijgt met premier Margaret Tatcher. Engeland raakt namelijk verzeild in de Falkland-oorlog en dat zorgt voor spanning tussen de vrouwen. Daarnaast wordt de zoektocht naar een geschikte bruid voor prins Charles doorgezet en maken we dus kennis met prinses Diana. Kijk maar naar deze trailer:

Nieuw: Margaret Thatcher en Lady Diana

In het nieuwe seizoen van The Crown keren oudgedienden als Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Josh O’Connor (prins Charles) terug. Er worden ook een aantal nieuwe personages aan de cast toegevoegd. Het gaat dan bijvoorbeeld om Gillian Anderson, die de rol van Margaret Thatcher vertolkt. Ook nieuw is Emma Corrin in de rol van Lady Diana.

Article continues after the ad

The Crown seizoen 4 is vanaf 15 november te zien op Netflix. Om de tijd tot de nieuwe afleveringen door te komen, wijzen we je ten slotte nog op deze 7 series die je als liefhebber niet mag missen!