Monica Geuze en Kaj Gorgels, Temptation Island

We kunnen vanaf donderdag 26 november weer genieten van een nieuw seizoen Temptation Island. Het programma is dit keer nét wat anders: de vraag is dit keer niet óf de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt wel met de ware zijn.

Monica Geuze en Kaj Gorgels nemen de presentatie van Temptation Island: Love or Leave voor hun rekening.

 


Article continues after the ad

Single het avontuur aan

“Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?” is de grote vraag in de vernieuwde editie van Temptation Island. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Ze gaan dus dit keer ‘single’ het avontuur aan.

Deze keer zijn er dus ook geen verleiders. Maar niet getreurd: de koppels worden uitgedaagd door vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de deelnemers de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun liefde als voor zichzelf.

Wekelijks een nieuwe aflevering

De realityshow is op Videoland te bekijken. In totaal zijn er 13 afleveringen. De eerste week kan je lekker genieten van twee afleveringen, daarna komt de show wekelijks terug met één nieuwe aflevering.

Vraag je je ook af wat er is gebeurd met Timtation uit de reguliere Temptation Island? We hebben een kleine Insta-stalk gedaan in zijn leven en die van andere deelnemers zoals Fabrizio

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 26 november bij Videoland te zien.