Yeah, we’re thinking he’s back. Volgens The Hollywood Reporter mogen we vanaf 17 mei 2019 weer genieten van onze favoriete actieheld John Wick.

Article continues after the ad

More Wick

John Wick werd in 2014 een onverwachte hit en is inmiddels uitgegroeid tot een spreekwoordelijke tentstok voor studio Lionsgate. Na een sequel is er inmiddels een spin-off aangekondigd en in mei werd bekend dat er ook een John Wick 3 in de pijplijn zit. Met de aankondiging van de releasedatum is die terugkeer nu zeker.

Tweede trilogie

Actiekoning Keanu Reeves kan na The Matrix dus een tweede trilogie op zijn naam schrijven. Welke andere castleden terugkeren is nog niet bekend. John Wick 2-regisseur Chad Stahleski gaf al aan dat-ie er wel wat voor voelde nummertje 3 ook te doen. 

Verhaal

Qua verhaal zal John Wick voortborduren op de huurmoordenaars-mythologie die is neergezet in de eerste twee films. “We houden het gewoon klein, maar willen wel de wereld uitdiepen waarin het verhaal zich afspeelt. We gaan geen snelwegen opblazen. We willen jullie de coole en complexe details laten zien”, aldus de regisseur.