Het aftellen naar de finale van Game of Thrones kan beginnen. Vannacht verscheen een letterlijk en figuurlijk duistere teaser waarin de releasedatum van de hitserie werd bekendgemaakt!

Episch

Seriejunks hebben dit jaar weer een hoop om naar uit te kijken, maar hét televisie-evenement van 2019 is ongetwijfeld de finale van Game of Thrones. In zes afleveringen van speelfilmlengte wordt de strijd om de IJzeren Troon voor eens en altijd beslecht. De familie Stark heeft al vanaf het begin een hoofdrol gespeeld in deze epische strijd en het is dan ook geen wonder dat zij centraal staan in de gloednieuwe teaser die vannacht online verscheen!

Article continues after the ad

 

Graftombes

In de teaser is te zien hoe Jon (Kit Harington), Sansa (Sophie Turner) en Arya (Maisie Williams) zij aan zij ronddolen in de graftombes van Winterfell. Daar worden ze omringd door de beelden van hun voorouders met wie het minder goed afliep. En het lijkt erop dat het dappere drietal niet alleen is… Maar natuurlijk nog veel belangrijker: in de laatste seconden van de teaser wordt de releasedatum van het achtste en laatste seizoen onthuld. Vanaf 14 april gaat het nieuwe seizoen van start in Amerika. De volgende dag is Game of Thrones al in Nederland te zien bij Ziggo. Kortom, climax is coming! Wacht, dat kwam er niet helemaal goed uit…