Bedrogen vrouwen, sneaky mannen en genoeg leugens om hele jaargangen mee te vullen: het tweede seizoen van Dirty John komt binnenkort naar Netflix! Check de trailer van Dirty John: The Betty Broderick Story.

Dirty John vertelde het schokkende verhaal over Debra Newell (Connie Britton), die door de lepe John Meehan (Eric Bana) van haar geld, vriendinnen en (bíjna!) haar dochters werd beroofd. Het waargebeurde verhaal, gebaseerd op een true crime-podcast, was erg populair en een aardige hit op Netflix.

Binnenkort toont Netflix het tweede seizoen, en hier is de nieuwe trailer!

Article continues after the ad

Dirty John seizoen 2

Ook het tweede seizoen van Dirty John is gebaseerd op een waargebeurd verhaal: één van de beruchtste scheidingszaken uit de vorige eeuw. Betty Broderick (Amanda Peet) werkte zich een slag in de rondte om de studie van haar Dan (Christian Slater) te bekostigen én voor de kids te zorgen.

Kort nadat Dan advocaat werd begon hij een verhouding met een andere vrouw en verliet hij het huis. Na deze ultieme naaistreek ging het steeds minder goed met Betty, en haar gedrag zou later dodelijke gevolgen hebben.

Waar er in het eerste seizoen van Dirty John maar één bad guy was, zijn de lijnen in The Betty Broderick Story een stuk lastiger te trekken. Beide hoofdrolspelers maken (grote!) fouten.

Dirty John: The Betty Broderick Story is vanaf 14 augustus te zien op Netflix. De acht nieuwe afleveringen geven je weer een hapje lucht als je ademloos uitkijkt naar het derde seizoen van de thrillerserie You!