netflix series releasedata tiger king emily in paris bridgerton the crown

Zit je met smart te wachten op de nieuwe seizoenen van Emily in Paris, The Crown, Bridgerton en Tiger King? Netflix deelde tijdens fanfestival Tudum releasedata voor al deze series!

Releasedata Tiger King en Emily in Paris

Netflix heeft tijdens fanfestival Tudum de releasedata van de nieuwe seizoenen van een aantal hitseries gedeeld, te beginnen met Tiger King. Het tweede seizoen van Tiger King, de documentaireserie over dierentuineigenaar Joe Exotic, is vanaf 17 november te zien op Netflix. Ook het tweede seizoen van Emily in Paris laat gelukkig niet lang op zich wachten. Emily in Paris seizoen twee is vanaf 22 december te zien op Netflix – bekijk hier de eerste beelden.

Releasedata Bridgerton en The Crown

Ook Bridgerton kwam aan bod tijdens Tudum. Ondanks wat coronategenslag staat seizoen twee gepland voor 21 januari 2022. Dat geeft je mooi de tijd om je even in te lezen op de nieuwe afleveringen! Ten slotte dan nog de releasedatum van het vijfde seizoen van The Crown. Omdat die nieuwe afleveringen nog iets langer op zich laat wachten, is de releasedatum iets breder ingestoken: november 2022.

Article continues after the ad

Heb je agenda bij de hand? Dan zetten we de releasedata nog even netjes voor je op een rijtje:

  • Tiger King seizoen 2 - 17 november 2021
  • Emily in Paris seizoen 2 - 22 december 2021
  • Bridgerton seizoen 2 - 21 januari 2022
  • The Crown seizoen 5 - november 2022

Als Netflix-fan heb je weer genoeg om naar uit te kijken! Nu al op zoek naar wat kijkvoer? Dit zijn wat ons betreft de beste series op de streamingdienst.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.