Dit is breathtaking nieuws! Zet de datum meteen maar in je agenda: 21 mei is door social media uitgeroepen tot Keanu Reeves-dag. Op die dag in 2021 komen er namelijk twee films uit, Matrix 4 en John Wick: Chapter 4, waar de acteur een hoofdrol in speelt. 

Article continues after the ad

Matrix 4 & John Wick 4 

Het eerste deel is inmiddels alweer 20 jaar oud en daarom vonden de makers het tijd voor een nieuwe Matrix! Het vierde deel is al in productie en zal dus, tegelijk met John Wick 4, uitkomen op 21 mei 2021. Het derde deel van John Wick was al enorm succesvol, dus dat er een vervolg aan zat te komen, was te verwachten. De releases van de films vieren we nu op Keanu Reeves dag! Van die dag kun je natuurlijk ook een week maken door dagelijks een van de 7 beste films van de acteur te zien.

 

Druk, druk, druk

Naast de releases van de nieuwe films heeft Keanu wel meer aan zijn hoofd. Sinds kort heeft hij een nieuwe vriendin en fans zijn helemaal gek op haar! Daarnaast gaan we hem ook nog zien in The SpongeBob Movie: Sponge On The Run. Daar speelt hij een pratende struik, geweldig toch? Ondanks dat Keanu Reeves zich een paar keer als onuitstaanbare lul gedroeg (dat kan natuurlijk niet), vinden wij dat hij absoluut een eigen dag verdient!