Wie? Ant Mc Partlin! Deze host met een miljoeneninkomen uit televisiewerk had een flinke time-out gekregen na een door hem veroorzaakt auto-ongeluk. Superzielig. Maar vanaf januari 2019 is hij dus weer te zien op het podium van de grootste talentenjacht en kijkcijferkanon Britain’s Got Talent

Article continues after the ad

Ant McFuckup

De Britain’s Got Talent-host had een paar fenomenale fuck-ups de afgelopen jaren. Na een knie-operatie in 2015 raakte hij verslaafd aan zware pijnstillers, waar hij ook al voor naar een rehab ging. Bij de scheiding van zijn vrouw kwam hij niet opdagen bij de rechtszaal, wat nog een klein relletje was. 

Boem is ho

En in maart 2018 was het dus raak in een fikse botsing bij Londen waarbij meerdere mensen gewond raakten. Ant werd ingerekend en bleek twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Dat kostte hem 20 maanden rij-ontzegging en £86.000 boete. Nu denk je misschien: ach, maar dat is toch wel erg veel? Zeg dat! De beste man verdient £130.000 per week. Dat is dus 4,5 dag echt heel hard werken. Toch was hij er zelf erg van geschrokken en bood hij publiekelijk zijn excuses aan.