Twilight-fans opgelet: vanaf vandaag kun je online bieden op de originele rekwisieten uit de razend succesvolle filmreeks!

Article continues after the ad

Vampier

De Twilight-fans behoren tot de fanatiekste ter wereld. Veel van hen zullen vandaag dan ook achter de computer zitten om te bieden op de rekwisieten die in de films werden gebruikt. Tot de hoogtepunten in de collectie behoren de trui van Robert Pattinsons personage Edward en de blauwe jurk die Kristen Stewart droeg toen ze als Bella veranderde in een vampier. Ook kunnen de fans bieden op een brief van de Volturi, de grootste en machtigste groep vampieren. De uitnodiging voor de bruiloft van Bella en Edward is eveneens te koop.

Startprijs

In totaal gaan niet minder dan zeshonderd items onder de hamer. De voorwerpen worden geveild op PropStore.com. De veilig gaat vandaag van start en zal lopen tot 17 november. En er is meer goed nieuws voor Twilight-fans: de rekwisieten zullen allemaal een startprijs hebben van slechts 50 dollar. Uiteraard zal dat snel oplopen, maar als je een exclusief item wilt hebben uit de Twilight-reeks is dit je kans! Eenmaal, andermaal…