reizen waes nederland tom groningen friesland

Tom Waes trekt in het nieuwe seizoen van Reizen Waes door Nederland. Vanavond bezocht hij Friesland en Groningen, en dat viel in de smaak! Kijkers zijn dol op Tom en zijn reisprogramma.

Reizen Waes in Friesland en Groningen

Normaal gesproken doet Tom Waes in Reizen Waes allerlei exotische locaties aan. Dit seizoen blijft hij echter dichter bij huis: in Reizen Waes Nederland trekt namelijk door ons mooie kikkerlandje. Vanavond deed Tom Friesland en Groningen aan. Hij ging skûtsjesilen, 's nachts wadlopen en ontdekte Groningen met de botsauto. Ook legde hij zijn oor te luister bij de inwoners van 't Zandt, het epicentrum van de gasboringen in het Noorden.

'Wat een fantastische aflevering'

Je hoort het: het was een afwisselende aflevering van Reizen Waes Nederland, waarin Friesland en Groningen op verrassende wijze in beeld werden gebracht. En dat viel in de smaak! Kijkers lopen weg met het programma. “Een prachtige aflevering”, lezen we op Twitter. “Fantastisch om Nederland door de ogen van Tom Waes te zien!” Ook de Undercover-acteur zelf kan ook veel lof rekenen: "Wat een leuke vent."

Article continues after the ad

Reizen Waes is iedere zondag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Meer Tom? Undercover seizoen 3 start vanaf 21 november op Netflix. De trailer check je hier!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.