reizen waes tom waddeneilanden

Tom Waes bezocht vanavond de Waddeneilanden in Reizen Waes Nederland. Er is veel lof op de uitzending, maar ook kritiek: "Het mooiste Waddeneiland niet bezocht."

Reizen Waes Nederland op de Wadden

Vandaag bezocht Tom Waes in Reizen Waes Nederland de Wadden. Hij liet ons op bijzondere manier kennismaken met de eilanden. Tom ging bijvoorbeeld op bezoek bij een schapenboer, maakte een parachutesprong, overnachtte op een drooggevallen schip en eindigde zijn trip met een stukje sliksleeën. Alle eilanden kwamen op unieke wijze in beeld… Of nou ja, alle eilanden? Tom vergat er eentje: Ameland! 

Kom maar door met seizoen 2

Normaal gesproken doet Tom in Reizen Waes allerlei exotische locaties aan. Dit seizoen bleef ‘de gesloopte Undercover-ster’ echter dichter bij huis: in Reizen Waes Nederland trok hij namelijk door ons mooie kikkerlandje. Met zijn bezoek aan de Waddeneilanden wordt deze reeks afgesloten. En dat vinden de kijkers – ondanks de misser van vanavond – toch wel heel jammer… Logisch, want Reizen Waes Nederland heeft ons al heel wat mooie momenten gebracht. Dat geldt bovenal voor de trip door Friesland en Groningen, en dit ontroerende tafereel in Haarlem.

Article continues after the ad

Nu al meer Tom zien? Netflix zette vanavond de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover online. Wat wij van het nieuwe seizoen vinden, lees je hier!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.