Regisseur David F. Gray is vooral bekend van de horror-film Annabelle: Creation, maar momenteel is hij druk bezig de laatste hand te leggen aan de DC comics-film Shazam! Daarnaast maakt hij ook nog tijd om zo nu en dan fanmail te beantwoorden. Tot zijn verbazing kreeg de filmmaker deze week een wel hele vreemde mail binnen van een fan genaamd Thomas, die wel erg veel achter deze spin-off van The Conjuring zocht.

 

Article continues after the ad

Het begint nog vriendelijk, alhoewel de stelling dat  Annabelle: Creation levensveranderend zou zijn misschien een beetje hoog gegrepen is. Gray zegt in elk geval: "Oh wat aardig, laten we deze mail blijven lezen".

 

Dan begint het al te ontsporen als de fan vraagt: ‘Als ik de wereld van Annabelle: Creation betreed, kan ik Janice dan vertellen dat ze mijn vriendin, mijn dochter en mijn prinses is? En kan ik deze wereld betreden door alle planeten op één lijn tussen Amerika en het Verenigd Koninkrijk te krijgen?” Gray raakt ook de draad kwijt getuige zijn commentaar "Wait, what?".

 

 

 

Hierna is er werkelijk geen touw meer vast te knopen aan het gebazel van de (al dan niet prettig) gestoorde fan, alhoewel het verband tussen de Eiffeltoren en een planeet die “Angst voor Alicia Silverstone” heet dan wel weer nieuwsgierig maakt. Daar gaat David F. Gray dan ook zeker niet tegenin.

 

Uiteindelijk bedankt de regisseur de fan voor zijn mail, en doet er zelfs een plaatje van Alicia Silverstone en de Eiffeltoren bij.

Hierna barsten de reacties van andere fans los. En die zijn best fantastisch. Hierbij een selectie:

 

“Ik droom over Alicia Silverstone, de Annabelle-pop en The Nun in een bubbelbad”

Een fan beweert zelfs net zulke wilde dromen te hebben, waar naast de doodenge Annabelle-pop en Alicia Silverstone ook nog The Nun bij betrokken is. En die dromen spelen zich af in een bubbelbad in Las Vegas en kunnen volgens de stemmen in zijn hoofd maar beter niet verder beschreven worden. Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

 

Voor fans die hoopten in dit bericht iets wijzer te worden over de derde Annabelle-film: daar hadden we eergisteren al uitgebreid over verteld.