Fans van Transformers hoeven zich komende periode niet te vervelen. Al eerder schreven we dat binnenkort de oogstrelende animatieserie Transformers: War For Cybertron op Netflix verschijnt. En sinds deze week kunnen we ook nog uitkijken naar een gloednieuwe prequel rondom de ‘robots in disguise’. Deze nog naamloze animatiefilm vertelt volgens The Hollywood Reporter het achtergrondverhaal van Megatron en het conflict dat uiteindelijk zal leiden tot de oorlog tussen de Autobots en de Decepticons.
 


Oscar

En we hebben het niet om een snel in elkaar gedraaid tussendoortje in de reeks. Deze Transformers-prequel krijgt namelijk een heuse bioscooprelease. Om de film tot een succes te maken, zijn dan ook niet de minste namen aangetrokken. Zo wordt deze animatiefilm geregisseerd door Josh Cooley. Hij werkte mee aan Pixar-hits als Inside Out, Ratatouille en The Incredibles. Daarnaast won hij vorig jaar nog een Oscar voor zijn regie van Toy Story 4, een van onze favoriete films van 2019. Het scenario is geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari, bekend van de Marvel-film Ant-Man & The Wasp.

Het is helaas nog niet bekend wanneer deze Transformers-prequel in de bioscopen zal verschijnen, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Article continues after the ad