Onlangs werd bekend dat A Quite Place een vervolg krijgt. Regisseur John Krasinski licht alvast een tipje van de sluier op!

Article continues after the ad

Stephen King

A Quiet Place draait nog maar net in de bios, maar is nu al verzekerd van een vervolg. De film kostte nog geen 20 miljoen dollar om te maken, maar heeft nu al meer dan 250 miljoen dollar opgebracht. Geen wonder, A Quiet Place is een even originele als griezelige horrorfilm, die het publiek 90 minuten lang op het puntje van zijn stoel houdt. Zelfs horrorkoning Stephen King is fan!

Mogelijkheden

Maar hoe moet dat vervolg er dan uit zien? Goeie vraag, vooral als je bedenkt dat regisseur (en hoofdrolspeler) John Krasinski helemaal geen vervolg in gedachten had toen hij de film maakte. In een interview onthult de regisseur dat hij gelukkig nog wel mogelijkheden ziet voor een opvolger.

Vuur

“Iets dat me heel erg bezig hield tijdens het maken van de film, was de vraag wie er achter de vuren zaten. Als de vader een vuur ontsteekt, gaan er in de verte ook andere vuren aan. Hoe hebben die mensen al die tijd uit de klauwen van die monsters kunnen blijven? En hoe heeft die oude man het overleefd? Het lijkt me interessant om te zien wat er op die momenten gebeurde op andere plekken in het bos”, aldus de regisseur.

A Quiet Place is nu te zien in de bioscopen!