Dwayne Johnson in Jumanji: The Next Level

Vorig jaar ging Jumanji: The Next Level in première. Deze avontuurlijke familiefilm stond vorig jaar op de tiende plek van de bestbezochte films wereldwijd. Dwayne Johnson, die opnieuw te zien was als de onverschrokken avonturier Dr. Bravestone, was er dan ook snel bij om een vervolg aan te kondigen. Regisseur Jake Kasdan geeft nu een update over het vierde deel in de Jumanji-reeks!

Crisis

In een interview met Collider vertelt Kasdan, die ook tekende voor de laatste twee Jumanji-films, dat de voorbereidingen van Jumanji 4 inmiddels langzaam op gang komen. “We waren net begonnen met de eerste gesprekken toen deze wereldwijde crisis uitbrak. Zodra die achter de rug is, pakken we de draad weer op.”

Vervolg

De regisseur legt de lat echter wel hoog voor het volgende Jumanji-vervolg: “Ik moet het verhaal wel net zo leuk vinden als bij de vorige twee delen. Ik ga er vanuit dat Jumanji 4 gewoon gemaakt gaat worden, maar we zijn nu net begonnen met nadenken over hoe dat vervolg eruit moet zien.”

Article continues after the ad

Het kan dus nog wel even duren voordat Jumanji 4 het levenslicht ziet. Gelukkig kun je in de tussentijd terecht bij deze zeven films die je kunt kijken als je Jumanji: The Next Level leuk vond!