Volgend jaar verschijnt het vervolg op de horrorkraker It. Regisseur Andy Muschietti onthulde op Instagram dat The Losers Club klaar is om in actie te komen! Nou ja, bijna dan...

Article continues after the ad

Voorbereiding

It was niet alleen een van de grootste kaskrakers van 2017, maar ook een van de succesvolste horrorfilms aller tijden. Geen wonder dat verantwoordelijk regisseur Andy Muschietti bijna direct aan de slag kon met het vervolg op deze Stephen King-verfilming. Na maanden voorbereiding keert Andy terug naar het stadje Derry. En via zijn Instagram liet hij weten dat hij niet de enige is!

Horrorclown

Op de foto is de horrorregisseur te zien met onder anderen Sophia Lillis, Finn Wolfhard en Wyatt Oleff. Deze jonge acteurs zullen opnieuw op in de huid kruipen van respectievelijk Beverly, Richie en Stanley. “Wake up, losers. Derry is calling”, schrijft Muschietti onder de foto Hoewel de film zich 27 jaar afspeelt na het nieuwe deel, zullen zij nog wel te zien zijn in flashbacks. Er is trouwens nog geen spoor te zien van Bill Skarsgård als de horrorclown Pennywise, maar in het kader van een goede nachtrust vinden we dat helemaal niet erg!

It: Chapter Two verschijnt in september 2019 in de bioscopen.