Warner Bros. heeft aangekondigd dat op 17 juli 2020 een nieuwe film van Christopher Nolan uitkomt. Je weet wel, de regisseur van onder andere Dark Knight, die fenomenale film met Heath Ledger.

Article continues after the ad

Mooie zomer

Kijk, we weten geen klap over de film. Het zal geen romcom worden die zich afspeelt op het platteland van Portugal, en ook geen film over de innige relatie tussen een jongetje en zijn labrador, maar daar is ook alles mee gezegd. De studio heeft een datum gereserveerd en er komt ook een Imax-versie. Dat is alles wat voor nu bekend is. Warner Bros. is al sinds 2002 de vaste distributeur voor alle films van Nolan, en blijkbaar is hij tevreden over de samenwerking en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Trailer terugblik

Laten we alvast even een paar trailers tonen van films van Christopher Nolan, want het is toch weekend!

Dunkirk

Dunkirk, de film over het terughalen van honderduizenden soldaten uit oorlogsgebied, kreeg 8 Oscarnominaties, en de film leverede $526 miljoen op. Daar hadden al die soldaten een bootje van kunnen kopen mét minibar aan boord! Maar dat terzijde.

 

Inception

Ook deze film kreeg een Oscarnominatie. Inception gaat over het stelen van geheime informatie uit het brein van mensen in slaapstand. Dom Cobb, de dief, wordt gespeeld door Leo(nardo DiCaprio).

 

 

The Dark Knight

Staat op Netflix he? Kun je gewoon weer 's aanzetten vanavond, als genoeg hebt van Tidying up with Marie Kondo (is dat nou leuk of een k-serie?).