Tom Hardy als Venom en Tom Holland als Spider-Man

Venom-regisseur Ruben Fleischer onthult dat de superhelden-filmwerelden van Disney (MCU) én Sony ('Spider-Verse') binnenkort écht samenkomen: het is namelijk een kwestie van tijd voordat Tom Holland's Spider-Man zich bij Tom Hardy's Venom voegt. 

Article continues after the ad

Dit vertelt Fleischer tegenover Fandango. "That's where it's all going to lead", geeft hij aan. De regisseur weet helaas nog niet of Tom Holland al scènes krijgt in Venom 2, maar dát 'het' gaat gebeuren, is volgens hem honderd procent zeker. Fleischer gaat deel 2 overigens niet zelf regisseren: die eer krijgt acteur Andy Serkis


Venom 2

Eddie Brock en zijn knotsgekke symbiote ontpopten zich vorig jaar tot een enorme bioscoop-kaskraker. Een vervolg zit dan ook al dubbel en dwars in de pijplijn en staat gepland voor 2020. Een rol voor Tom Holland lijkt - vanwege de verregaande voorbereiding - niet voor de hand te liggen, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in Hollywood. 


Toekomst van Spider-Man

En met gekkere dingen bedoelen we: de ruzie tussen Sony en Disney om Spider-Man. Het leek er zelfs kort op dat Tom Holland definitief uit het MCU zou verdwijnen. Inmiddels is de fittie weer bijgelegd en blijft Peter Parker gewoon in het MCU te zien. Naar verluidt betekent deze nieuwe deal dus óók dat Sony Spider-Man gaat inzetten voor hun eigen 'Spider-verse'.