Gisteren was het een jaar geleden dat de instant actieklassieker Baby Driver de bioscopen insjeesde. Regisseur Edgar Wright greep de gelegenheid aan om op Twitter nogmaals zijn fans te bedanken, en tegelijk te hinten naar een sequel...

Article continues after the ad

Bejubelde racefilm

Vorig jaar had Wright al aangekondigd graag een vervolg op zijn bejubelde racefilm te maken. Ook Sony Pictures zal hier helemaal voor zijn, aangezien de 35 miljoen dollar kostende film meer dan 200 miljoen opbracht wereldwijd. Nu laat Wright echter weten dat een Baby Driver 2 er al - in stijl met de film -  razendsnel aan zou kunnen komen, getuige de uitspraak “Who knows, maybe he could get back on the road soon...” Ansel Elgort zou dus weldra weer plaats kunnen nemen achter het stuur van ‘s werelds snelste vluchtauto!

Stevige hint

Meer details zijn nog niet bekend maar het is ongebruikelijk dat een filmmaker er zo'n stevige hint uitgooit als plannen voor een vervolg nog niet in een vergevorderd stadium zijn. Dus met een beetje mazzel kunnen we volgend jaar weer in de volste versnelling naar de bios voor Baby Driver 2! In de tussentijd kun je hier nog eens genieten van de briljante openingsscène: