Reese Witherspoon, Legally Blonde 20 Year Anniversary

Legally Blonde is twintig jaar oud! Om dat te vieren kwam de cast van de romcom bij elkaar in een virtuele reünie. Reese Witherspoon (Elle Woods) kon haar emoties niet de baas blijven.

"Ik kan jullie niet vertellen hoe geweldig het is om jullie allemaal bij elkaar te zien. We hebben echt iets moois neergezet”, vertelt The Morning Show-actrice geëmotioneerd.

Hé, jij bent toch Elle?

Reese is ongelofelijk trots op de komedie, waar een derde deel van in de maak is: “De film waar mensen mij op straat voor aanspreken is Legally Blond, het is altijd die film. Het mooiste compliment vind ik wanneer mensen zeggen dat ze rechten zijn gaan studeren vanwege mijn personage Elle”

Article continues after the ad

Het blonde fenomeen

Had Reese twintig jaar geleden door dat Legally Blonde zo’n fenomeen ging worden? “Omg, echt niet! Ik denk dat niemand een idee had hoe succesvol de film zou worden en hoeveel meisjes en vrouwen er wereldwijd geïnspireerd door zouden raken.”

‘The Bend and Snap’

“Ik krijg altijd de vraag van fans of ik de ‘The Bend and Snap’ voor ze kan doen”, zegt de actrice. Weet je niet meer hoe die ging? Dit is hoe Elle ‘m deed!

Tijdens de call konden kijkers geld doneren aan het initiatief World Central Kitchen, dat maaltijden verzorgt voor families in nood.

We moeten helaas nog even wachten op het derde deel van de film, want de scripschrijvers besloten om opnieuw te beginnen.

Tot die tijd kan je het 20-jarige jubileum meevieren, want Legally Blonde is te zien op Videoland.