Johan Derksen

Gisteren gingen de VI-heren Derksen, 'Gijp' en Genee om tafel om hun impasse te doorbreken. Dat verliep niet zo succesvol. Vandaag zouden de drie eigenlijk met de directie van Talpa gaan praten, maar... die meeting is geschrapt.

Article continues after the ad

GTST is met zomerstop, maar de drie hoofdrolspelers van Veronica Inside zorgen ondertussen wél voor een soapgevoel. Met vandaag, in aflevering 398: een meeting met de directie van Talpa, waarbij men er eindelijk uit zou willen komen met de heren, is plots van tafel.

VI op losse schroeven

"We hebben geen gesprek", verklaart Johan aan RTL Boulevard. "Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gister was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen." Het blijft dus nog even onduidelijk waarom dit geplande gesprek met de directie zo plotseling is geschrapt. Hiermee blijft de toekomst van het voetbalpraatprogramma op losse schroeven staan.

Impasse

De heren bevinden zich sinds de veelbesproken racisme-thema-uitzending van een tijdje terug in een impasse. Derksen en Gijp menen dat Wilfred hen voor het blok zette en een oor aannaaide. Zij willen eigenlijk niet meer met hem werken in de susccesvolle VI-setting. "We hebben drie mensen en dat zijn drie meningen en ik kan niet namens die andere mensen praten", zei Derksen gisteren tegen RTL Boulevard. Het hoeft allemaal niet meer, zo klinkt het. "Ik heb er geen zin meer in, maar wat die andere mensen doen, die moeten hun eigen beslissing nemen."

Of VI na de zomer überhaupt nog terugkeert, blijft dus nog even spannend.