Krankzinnig gedetailleerd, adembenemende landschappen en doen waar je ook maar zin in hebt: Red Dead Redemption 2 is uit en de hype is AAN. Waar de ene speler verandert in een meedogenloze outlaw, ontpopt de ander zich tot een poeslieve cowboy. We nemen de eerste reacties op Rockstars nieuwste pareltje met je door!

Dit is een advertorial.

Super-reviews

We wisten het al: critici smullen van de game. Reviewers strooiden met topcijfers:
 

"Deze game is te goed"

Maar ook fans krijgen er geen genoeg van. Twitteraars gingen los en delen massaal hun 'ooh' en 'aaah'-momenten. Iemand noemt de game zelfs "te goed voor ons allemaal".
 

More content below the advertising


Heer en meester

Zo'n badass western-held besturen gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Je voelt je na het spelen van RDR2 een echte outlaw, net als deze dude:


Die omgeving...

Magistraal. Beeldschoon. Adembenemend. De superlatieven vliegen je bij RDR2 om de oren. En niet voor niets: spelers staan zelfs even stil om te genieten van de omgeving, getuige deze intense bliksemschicht.


Filmisch

Sommige spelers vinden de omgeving zó mooi, dat het lijkt alsof ze in een film zitten.


Nog meer eyecandy

RDR2 levert prachtige beelden op. Spelers blijven hun shots massaal delen. Hier nog wat beeldschone eye-candy:


Oké, nog een paar dan:
 


En het paard... poept

Nog niet overtuigd van het immense oog voor detail? De paarden in de game hebben ook behoeftes en die laten ze zonder gène de vrije loop. Voor je neus.


 

 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.