Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van The Blacklist in première. En afgaande op de eerste trailer is de vriendschap tussen Red en zijn opdrachtgevers flink bekoeld!

Netwerk

Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader) was 30 jaar lang een van de meest gezochte schurken van Amerika. Dankzij zijn ondergrondse netwerk en zijn onverwachte samenwerking met de FBI wist dit criminele meesterbrein echter altijd de dans te ontspringen. Maar het lijkt erop dat Red deze keer zijn hand overspeeld heeft. In het zesde seizoen van The Blacklist belandt de sluwe informant dan ook in het beklaagdenbankje… en zo te zien komt hij er niet vanaf met een taakstraf!

Article continues after the ad

 

Doodstraf

Het vijfde seizoen eindigde met een killer cliffhanger, die zelfs de meest geharde fans van deze misdaadhit niet zagen aankomen. En achter tralies wordt het voor onze antiheld steeds lastiger om de controle te houden over zijn toch al penibele situatie. Voeg daarbij het feit dat zijn vele vijanden bij het Openbaar Ministerie de doodstraf eisen, en het ziet ernaar uit dat het criminele meesterbrein al zijn ‘street smarts’ moet gebruiken om niet op de elektrische stoel te eindigen…

Het zesde seizoen van The Blacklist gaat op 3 januari van start in Amerika. Helaas is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen in Nederland te zien zullen zijn.