Je zou denken dat na de afgelopen edities van Temptation Island koppeltjes wel twee keer na zouden denken alvorens zich op te geven voor deze ultieme relatietest. Niks blijkt echter minder waar: de Vlaamse tabloid Het Laatste Nieuws meldt dat zich nu al een recordaantal kandidaten heeft opgegeven om in de volgende editie mee te doen. 149 Vlaamse stelletjes en 169 Nederlandse stelletjes denken dat hun relatie heus wel een paar weken een tropisch eiland vol afgetrainde verleiders en ingeoliede verleidsters zal weten te weerstaan.

Article continues after the ad

Vlaamse verleiders en Hollandse verleidsters

Zoals te verwachten zijn er een stuk meer aanmeldingen voor de rollen van verleiders en verleidsters. Hier loopt het dan ook echt storm, de makers kunnen kiezen uit 510 mannen en 582 vrouwen. RTL maakt Temptation Island samen met Het Vlaamse Vijf, en ook dit keer willen ze de deelnemers eerlijk verdelen uit Nederland en België. En dat is dan ook meteen het enige eerlijk aan deze serie, waarin verder alle vormen van bedrog, valsheid, hitsigheid en schaamteloosheid niet alleen zijn toegestaan maar vooral ook worden toegejuicht. Opvallend is dat er uit Vlaanderen meer kandidaat-verleiders komen, terwijl Nederland juist meer aspirant-verleidsters levert. Presentatie is wederom in handen van de Vlaamse Annelien Coorevits en de oerhollandse Rick Brandsteder.

Opnames in het najaar

Opnames voor deze nieuwe editie van Temptation Island zouden in september en oktober plaatsvinden. Na alle hartenbrekerij en schuinsmarcheerderij zullen er ongetwijfeld een aantal van de deelnemende koppels eenzaam met Kerst zijn, terwijl anderen tegen die tijd wellicht juist warmpjes tegen een nieuw partner aanschurken. We kunnen nu al niet wachten.