It's Always Sunny in Philadelphia

Ze maken elkaar het leven zuur in het slechtste café in Amerika… It’s Always Sunny in Philadelphia krijgt er nog eens vier seizoenen bij!

Mensen krijgen geen genoeg van Charlie, Dennis, Mac, Sweet Dee en Frank: de klootviolen die een noodlijdende bar in Philadelphia runnen. It’s Always Sunny in Philadelphia wordt met maar liefst vier seizoenen verlengd, tot en met een achttiende reeks! Hiermee wordt de show de langstlopende comedyserie ooit!

De vijf ‘vrienden’ runnen Paddy’s Bar al veertien seizoenen, terwijl ze elkaar het leven zuur blijven maken. Meestal bedenken ze een oliedom plan om snel rijk te worden, naaien ze elkaar erbij en beloven ze vervolgens beterschap… Maar dat laatste is er nog nooit van gekomen!

Article continues after the ad

De verlenging werd bekendgemaakt door Disney, dat eigenaar is van de Amerikaanse zender FX. Daarnaast werden er een berg Star Wars- én Marvel-projecten onthuld. Oók interessant om even door te nemen.

It’s always sunny!

It’s Always Sunny in Philadelphia is momenteel te volgen op Comedy Central Extra. Dat er een vijftiende seizoen aankwam was al bekend, maar het is nog onduidelijk wanneer dit precies verschijnt. Always Sunny-bedenker Rob McElhenney werkt momenteel aan de serie Mythic Quest, maar loopt daar tegen alle blokkades van de coronacrisis op.