Netflix heeft de internationale rechten gekocht van de reboot van Dynasty, zo meldt Deadline. De show gaat in het najaar van start.

Article continues after the ad

Verhaal

In de reboot draait het wederom om de rijke familie Carrington. Dochter Fallon (Elizabeth Gillies) wordt uitgenodigd op het landgoed van haar familie in Atlanta, waar ze hoopt promotie te krijgen bij haar vaders energiebedrijf. Dat blijkt niet het geval, in plaats daarvan ontmoet ze haar nieuwe stiefmoeder Cristal (Nathalie Kelley), die een groot geheim verbergt.

Originele cast

Of acteurs uit de originele cast ook in de reboot zullen opduiken is nog niet bekend, maar dat lijkt op dit moment lastig. Zo is John Forsythe, die in het origineel Blake speelde, in 2010 overleden en is de oorspronkelijke Cristal (Linda Evans) al een tijd niet meer actief als actrice. 

Netflix

De nieuwe versie van Dynasty is in de VS te zien op zender CW, die onder andere ook The Flash produceert. Omdat de meeste mensen in Nederland geen CW kunnen ontvangen, wordt de serie vanaf 11 oktober buiten Amerika en Canada per aflevering uitgezonden op Netflix.