Pretty Little Liars, Netflix

De geruchten blijken waar: Pretty Little Liars krijgt inderdaad een reboot! Er komt een geheel nieuwe generatie liegende tieners naar HBO Max. Reboot Pretty Little Liars: Original Sin is van de hand van de makers van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. En dat belooft natuurlijk veel goeds!

Waar gaat Pretty Little Liars: Original Sin over?

Twintig jaar geleden werd het stadje Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. In Pretty Little Liars: Original Sin wordt duidelijk dat iemand die gebeurtenissen nog niet is vergeten… Een groepje nieuwe kleine bedriegsters wordt namelijk gekweld door een onbekende aanvaller. Zij moeten boeten voor de geheime zondes die hun ouders twee decennia geleden begingen... en hun eigen misstappen!

Teaser trailer voor Pretty Little Liars-reboot

Zoals bovenstaande beschrijving al doet vermoeden, wordt de reboot van Pretty Little Liars lekker duister! En alhoewel we in Original Sin Rosewood achter ons laten, speelt de HBO-serie zich wel af in hetzelfde universum als zijn voorganger. De makers (Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina) vertellen Coming Soon dat ze groot fan zijn van de originele serie, zodat ze deze graag wilden eren. Je hoeft echter niet bang te zijn voor een herhaling van zetten: ze willen ook “nieuwe, onverwachte elementen" verwerken! Zo blijkt ook wel uit onderstaande teaser, die zelfs zonder echte beelden toch al lekker de sfeer weet te vangen:

Releasedatum voor Pretty Little Liars: Original Sin

Pretty Little Liars was zeven seizoenen lang een enorm succes – zelfs al ging de serie wat ons betreft nét iets te lang door... Helaas konden die spin-offs, Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists, daar bij lange na niet aan tippen. Hopelijk weet Pretty Little Liars: Original Sin ons wel weer te boeien!

Article continues after the ad

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer de serie te zien zal zijn. Zodra er een releasedatum bekend wordt gemaakt, vertellen we je dat natuurlijk meteen!