Na Transformers, Inspector Gadget en Jem, krijgt binnenkort ook de 80’s tekenfilmheld He-Man (weer) zijn eigen bioscoopfilm. De reboot staat gepland voor december 2019!

Article continues after the ad

Prettig gestoord

In de jaren ’80 zat een hele generatie op zaterdagochtend aan de buis gekluisterd voor de nieuwste avonturen van de Transformers, Inspector Gadget en He-Man and the Masters of the Universe. He-Man maakte in 1987 al de sprong naar het witte doek, maar de film met Dolph Lundgren in de rol van de titelheld was nou niet bepaald een schot in de roos. Gelukkig is er een reboot in de maak, gemaakt door de mensen die zijn opgegroeid met de prettig gestoorde tekenfilmserie.

Skeletor

Het scenario van Masters of the Universe zal geschreven worden door David Goyer. Hij tekende eerder voor de superheldenfilms Batman Begins en Man of Steel. Kellan Lutz (Twilight) wordt getipt voor de rol van Prins Adam alias He-Man. Maar de casting is nog verre van rond. Helaas is dus ook nog niet bekend wie de rol van Skeletor, de aartsvijand van He-Man, voor zijn rekening zal nemen.