Rebel Wilson, afvallen

De Australische actrice en comedian Rebel Wilson liet eerder vol trots haar killerbody zien op Instagram. Nu blijkt dat er achter dit verhaal meer schuilgaat dan op het eerste gezicht leek.

Article continues after the ad

Aan The Sun vertelt de Pitch Perfect-actrice dat ze eerder wel had willen afvallen, maar dat het niet mocht. "Ik had een baan waarbij ik betaald werd om zwaar te blijven", zo geeft ze toe. "Op sommige momenten gaat dat wel in je hoofd zitten." Rebel vermoedt dat het ligt aan het feit dat er weinig actrices zijn met een maatje meer en dat ze daarom steeds voor haar kozen.

Mentaliteit

Ze is inmiddels de 40 gepasseerd en vond dit een goed moment om wat aan haar gezondheid te doen. "Vreemd genoeg zou dit jaar altijd het jaar van gezondheid worden", legt ze uit. "In maart ben ik ook 40 geworden en dus dacht ik: dit wordt het. Dit wordt voor mij het jaar om me te concentreren op de gezondheidsvoordelen. Het is niet zo dat ik wil afvallen en een bepaald aantal wil bereiken. Het is meer dan dat, het gaat over mentaal omgaan met waarom ik te veel at."

Boek schrijven

De actrice heeft een duidelijk plan van aanpak. "Nu probeer ik gewoon aan de mentale kant en het fysieke werk te werken en doe ik veel aan personal training." Het is passen en meten, maar Rebel heeft naast het afvallen en het krijgen van een beter zelfbeeld nog een doel. "Het is waarschijnlijk dat ik er op een gegeven moment een boek over ga schrijven. Mensen lijken namelijk geïnteresseerd." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson) op