Realityster Rowan - voorheen Rosanna - uit TLC's Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde ging vanochtend onder het mes. Hij liet zijn borsten verwijderen.

Article continues after the ad

In een filmpje op Instagram laat grote liefde Louisa zien hoe ze haar man opvangt. Ook schrijft ze erbij dat alles weer goed gaat. "Ro is weer de oude, want hij heeft nu al weer zin in een hamburger."
 

❤️❤️❤️❤️ alles is goed en Ro is weer de oude want hij heb nu al weer zin in een 🍔

Geplaatst door Louisa Janssen op Maandag 1 juli 2019

 
Rowan onder het mes

Louisa hield haar Facebookvolgers de hele dag op de hoogte van Rowan en zijn operatie. Zo postte ze vanochtend nog een foto waarop 'Ro' nog niet bij bewustzijn is net na de ingreep. "Bedankt allemaal voor jullie steun!", schrijft ze aan fans. 
 

Alles is goed gegaan met Rowan hij is net terug van de operatie kamer en alles was goed ! ❤️❤️❤️ nu wachten tot Ro wakker is en dan eindelijk weer samen ❤️ bedankt allemaal voor jullie steun ! 😘

Geplaatst door Louisa Janssen op Maandag 1 juli 2019

 

Louisa en Rowan, Onze Transgenderliefde

Deze maand gaat TLC weer van start met realityserie Louisa en Rosanna (en dat is al weer een tijdje geleden). Nu krijgt de show ook een andere naam. Niet Louisa en Rosanna, maar Louisa en Rowan, Onze Transgenderliefde. Dit seizoen staat namelijk meer in het teken van Rowans transitie. Nu zoontje Mikai, die hij moest dragen (Louisa is namelijk geboren als man), is geboren, kan hij zich meer richten op operaties. 
 


Louisa en Rowan, Onze Transgenderliefde is vanaf donderdagavond 11 juli wekelijks te zien op TLC.