Britt Dekker schittert vanaf vanavond in haar eigen realitysoap, met de gevatte titel Opgezadeld met Britt. Op Instagram gaf de populaire paardenfluisteraar alvast een klein voorproefje!

Chaoot

In Opgezadeld met Britt geeft de dierenliefhebster een blik achter de schermen van haar lekker drukke leven. We kennen haar natuurlijk als de prettig gestoorde chaoot uit progamma’s als Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle. Maar in haar realitysoap leren we haar volgens de makers van een hele andere kant kennen. Opgezadeld met Britt volgt de titelheldin namelijk op weg naar het Nederlands Kampioenschap Dressuur. En ook in dit voorproefje bewijst Britt maar weer eens dat de paardensport het belangrijkste is in haar leven!

Article continues after the ad

Talpaard

In de video is te zien hoe Britt knuffelt met haar paard George. “Dit is toch de beste deal ever?”, aldus de kersverse realityster. Zij doelt daarmee op de deal die ze sloot met Talpa. In plaats van een vette cheque kreeg Britt haar droompaard van John de Mol. Ze noemt George dan ook wel eens liefkozend het Talpaard. Aan woordgrapjes dus geen gebrek in de opvolger van kijkcijferkanon Chateau Meiland!

De eerste aflevering van Opgezadeld met Britt is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6.