de scheetjes uit ik vertrek

Ik Vertrek blijkt een prima kweekvijver voor reality-talent. Na de familie Meiland krijgen nu ook Hans en Karin, beter bekend als de Scheetjes, hun eigen realitysoap!

Prettig gestoord

Ook met deze feestdagen kunnen we niet om de Meilandjes heen. De prettig gestoorde familie schittert momenteel in de winterspecial met de veelzeggende titel Kerst op Chateau Meiland. Hoewel we al kunnen uitkijken naar het derde seizoen van deze realityhit, lijkt het erop dat de fans binnenkort even moeten afkicken van de Meilandjes. Maar niet getreurd: het volgende koppel uit Ik Vertrek staat al klaar om het gat te vullen!

Attractie

Dit weekend werd bekend dat de De Scheetjes: Bouwen op Bonaire begin januari al van start gaat. In deze realityserie volgen we het ondernemerskoppel Hans en Karin. Zij bouwden een minigolfbaan op de Antillen. Hun zaak groeide al snel uit tot een ware attractie op Bonaire en dus is het tijd voor uitbreiding. In hun eigen realitysoap bouwt het echtpaar aan een resort in county-and-westernstijl. Maar de Scheetjes zouden de Scheetjes niet zijn als alles van een leien dakje ging!

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire is vanaf maandag 6 januari om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Article continues after the ad