De kandidaten van Nieuwe Boeren 2021

Wat krijg je als je Boer Zoekt Vrouw kruist met Utopia? Juist ja, het gloednieuwe realityprogramma Nieuwe Boeren!

Geen wifi

In Nieuwe Boeren verruilen twaalf kandidaten hun hectische bestaan voor een leven op de boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. Er is dan ook geen elektriciteit, stromend water of wifi. Dat klinkt misschien romantisch, maar de deelnemers ontdekken al snel dat het draaiende houden van een agrarisch bedrijf keihard werken is. Welke kandidaat is uiteindelijk uit het juiste hout gesneden voor een leven op het platteland?
 


‘Ultieme droom’

Nieuwe Boeren is vanaf volgende week te zien. Om alvast in de stemming te komen, deelde omroep KRO-NCRV een korte teaser op Instagram. Daarin zien we hoe de kandidaten onder meer een kip moeten plukken en de stallen moeten uitmesten. Een van de deelnemers noemt het boerenbestaan ‘de ultieme droom’. Maar of de onervaren boerin de rit uiteindelijk ook uitzit…?

Anita Witzier

Gelukkig staan de kandidaten van Nieuwe Boeren er niet helemaal alleen voor. De boerderij is van Rianne en Arnold. Zij zullen de deelnemers niet alleen van uiteenlopende opdrachten voorzien, maar ook van de broodnodige begeleiding. De presentatie van dit nieuwe realityprogramma is in handen van voormalig Memories-presentatrice Anita Witzier.

Article continues after the ad

Nieuwe Boeren gaat op vrijdag 1 januari om 21.30 uur van start op NPO 1.