Fotograaf
BrunoPress
Rapper Josylvio

Rapper en acteur Josylvio is donderdagochtend opgepakt op het vliegveld in Curaçao. Hij werd hardhandig in de boeien geslagen door de politie.

Het filmpje – de context ervan is nog steeds niet helemaal duidelijk – werd op Instagram gepost door de juicy roddelkoning Fawry not Sawry (@fawrynotsawry). Het management van Josylvio bevestigde aan Shownieuws dat het inderdaad om de rapper gaat. Wat er precies aan de hand is en of hij vastzit, is nog onduidelijk.

Verzetten

Op het filmpje is te zien dat hoe agenten Josylvio staande proberen te houden. Vervolgens schreeuwt hij iets naar de politie en krijgt een flinke klap. Hij blijft zich verzetten en wordt uiteindelijk hard in de handboeien geslagen.

Article continues after the ad

Acteercarrière

Josylvio is vooral bekend als rapper, maar begint ook steeds bekender te worden als acteur. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson, waarvan bijna een nieuw seizoen begint, was hij te zien in de film Suriname en had hij een rolletje in de Netflix-romcom Just Say Yes. Dat is overigens een misbaksel waar je liever nee tegen zegt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.