Reggae en Chrystal in First Dates

Eerste afspraakjes zijn behoorlijk ongemakkelijk. Je kent iemand nauwelijks, doet veel moeite en de kans dat het niets wordt is best wel groot. First Dates vernachelde vanavond het afspraakje van Chrystal en Reggae; de twee bleken elkaar al te kennen!

Zodra Chrystal binnenkomt kijkt ze een beetje ongemakkelijk. Haar blind date Reggae komt haar bekend voor en ook híj zit een beetje moeilijk te kijken. “Ik ken jou toch? Jij gaat toch met Alvaro om?” Reggae bekent: “Alvaro is mijn broer!” WTF, First Dates: hoe krijgen jullie het voor elkaar?

De hele date kunnen Reggae en Chrystal leuk met elkaar praten; ze… kennen elkaar immers al. Voor beiden is de spanning er wel een beetje af omdat de date zo anders loopt dan ze vooraf gedacht hadden.

Article continues after the ad

First Dates-fiasco

Na afloop moeten Reggae en Chrystal beslissen of ze nog een keer willen daten. Op dit moment pleegt Reggae de ultieme First Dates-naaistreek. Hij zegt dat Chrystal als eerste mag en zij zegt dat ze dat best wel zou willen. Vlak daarvoor vertelde ze nog dat ze een heel gevoelig karakter had, dus voor Chrystal was dit best een dappere stap. Reggae vond het “ook wel gezellig, maar wat mij betreft niet.” Auw!

Pijnlijk momentje voor Chrystal, die haar datewens meteen een beetje afzwakte. Dames en heren: als je géén vervolgdate wil in First Dates, dan zeg je dat meteen! Het is niet moeilijk! Zo bespaar je iedereen een ongemakkelijk moment.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet First Dates elke werkdag op NPO3, vanaf 19:25 uur.