Kijk dat is nog eens goed nieuws: een afgedankt idee voor een Rambo-film waarin de oude ijzervreter het opneemt tegen een monster gaat toch nog verfilmd worden. In 2009 kondigde Sylvester Stallone aan dat de vijfde film uit de franchise Rambo V: The Savage Hunt zou gaan heten. Hierin zou de zwaargewicht Vietnam-veteraan de strijd aangaan met genetisch gemanipuleerde monsters. Inmiddels heeft Sly besloten het over een andere boeg te gooien, en opnames voor de daadwerkelijke vijfde Rambo-film Last Blood zijn in volle gang. Maar nu heeft hij het idee voor The Savage Hunt weer uit de prullenbak gevist.


Held gaat Hunter heten in plaats van Rambo
The Savage Hunt zou losjes gebaseerd worden op het boek Hunter van James Byron Higgins, waarin de stoere held Nathaniel Hunter in het noorden van Alaska jacht maakt op een meedogenloos monster dat op weg is naar de bewoonde wereld. Uiteindelijk vond Stallone het toch te ver gaan om Rambo de hoofdrol in een science fiction-film te geven, dus nu wordt het toch geen Rambo-film. Vermoedelijk gaat The Savage Hunt nu gewoon Hunter heten, net zoals het boek, en Sly's hoofdpersonage heet dan dus ook Nathaniel Hunter.

Last Blood
Voor het zover is krijgen we eerst nog Rambo V: Last Blood, waarin John Rambo zichzelf een cowboy-look aanmeet als hij het opneemt tegen een Mexicaans drugskartel. Dit slachtfestijn moet eind 2019 de bioscopen inknallen.

Article continues after the ad