Sylvester Stallone verblijdt fans met de aankondiging dat hij gisteren is begonnen met het filmen van Rambo 5. Voor dat heugelijke bericht plaatste Stallone twee foto's op Instagram met de hashtag #Rambo5. De foto's roepen bij fans echter behoorlijk wat vragen op.

Article continues after the ad

Is de getraumatiseerde oorlogsveteraan John Rambo met pensioen en wordt hij nu cowboy? Of is dit een gevalletje identiteitscrisis? We zien in de foto's in ieder geval niets terug van de helse jungle-vibes waarin we Rambo herkennen. Nope: Rambo gaat nu met een cowboyhoed en een viervoetige vriend door het leven. 

Last Blood

Rambo 5 (die naar verluidt Rambo: Last Blood gaat heten) speelt zich af in Mexico, waar Rambo lekker van zijn oude dag wil genieten. Rambo kan het geweld echter niet erg lang ontlopen, want binnen een mum van tijd moet hij samen met een journalist een groep gekidnapte meisjes opsporen voordat ze verdwijnen in de sekshandel. Rambo 5 zal rond de herfst in 2019 in de bioscoop verschijnen. 

Creed II

Voordat dat zo ver is, pakt Sylvester Stallone eerst nog zijn meest beroemde karakter Rocky Balboa op voor Creed 2, die op 29 november in de bioscoop draait.