Eerder deze maand onthulde André Hazes jr. dat hij stopte met Rad van Fortuin. Vandaag werd bekend dat het afscheid van de presentator mogelijk ook het afscheid van de spelshow betekent.

Article continues after the ad

Volkszanger

Begin maart liet André Hazes jr. weten dat hij een punt zet achter zijn werk als presentator van Rad van Fortuin. De volkszanger heeft sinds zijn aantreden in augustus 2016 niet minder dan 200 afleveringen gepresenteerd en hij gaf aan het wel mooi te vinden zo. Toen was de vraag wie zijn opvolger wordt. Maar nu is het vooral de vraag óf er een opvolger komt!

Trouwe fans

De terugkeer van de spelshowklassieker uit de jaren ’90 werd vorig jaar zomer met veel bombarie aangekondigd, maar het bleek niet meer het kijkcijferkanon dat het ooit was. De nieuwe versie kwam veelbelovend uit de startblokken met 810.000 kijkers, maar wordt nu gemiddeld door 400.000 trouwe fans gezien.

Toekomst

Rad van Fortuin wordt nu even niet uitgezonden, maar later dit jaar verschijnen er nog 84 nieuwe afleveringen mét André Hazes jr. Deze afleveringen zijn al namelijk al eerder opgenomen. SBS heeft laten weten dat ze eerst de kijkcijfers van deze afleveringen willen afwachten voordat ze een besluit nemen over de toekomst van de spelshow.