Rachel Hazes, herdenkt, André Hazes

Rachel Hazes mag dan momenteel gelukkig zijn met haar nieuwe vriend Mike, maar dat betekent absoluut niet dat ze het verleden is vergeten. Op Instagram denkt ze terug aan de tijd met André Hazes. 

Article continues after the ad

Rachel Hazes, die van de week nog liefdevol werd opgevangen door de familie Kluivert, laat via social media weten dat ze tijdens het doorspitten van de foto's een bijzonder exemplaar tegenkwam. "André werd hier 50. Een extra besef momentje, want dat ben ik nu", zo herinnert ze haar fans nog even aan het feestje van een paar weken geleden. "Ik koester alle momenten. Jeetje, schat wat mis ik jou nog iedere dag. Voor altijd in mijn hart en in mijn gedachten."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op


Mooie reacties

De foto levert Rachel behoorlijk wat lieve reacties op. Zo ontvangt ze niet alleen een hartje van haar zoon André en hartjesogen van fotograaf William Rutten, maar ook haar fans zijn positief. "Jullie waren een mooi stel. Jij was er in goede tijden en het siert je dat je er ook was in slechte tijden. Ik begrijp heel goed dat het niet makkelijk voor je was. Top moeder!", zo schrijft iemand. "Wat ook gezegd mag worden, is dat achter elke grote heer een hele grote dame staat. Wat had hij een geluk met een vrouw zoals jij."