Rachel Hazes

Terwijl niemand buiten André Hazes' inner circle lijkt te weten waar hij uithangt of hoe het met hem gaat, zijn moeder Rachel Hazes en zijn liefje Sarah van Soelen wél gespot. Weekblad Story kiekte de twee bij een babywinkel, maar voordat je er een bak popcorn bij pakt: ze waren daar zeker niet voor Sarah.

Article continues after the ad

Het gaat niet zo lekker met André Hazes. De zanger kampt met een burn-out en kneep er half september tussenuit. Hij dook vervolgens nergens meer (publiekelijk) op en boze tongen beweren dat-ie met een drugsverslaving zou kampen. En... is-ie eigenlijk wel in Nederland? Heel veel vragen, maar geen officiële antwoorden. Dan moeten we onze Hazes-nieuws-fix maar krijgen van Rachel, die Story te woord stond over een mogelijke mini-Hazes.


Sarah van Soelen is niet zwanger

Geruchten dat André en zijn Sarah uit elkaar zouden zijn, kloppen niet. Het andere uiterste, een gerucht over Sarah die mogelijk bun in the oven heeft, klopt óók niet, aldus Rachel. "Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend", begint ze. "Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé!"

Rachel ziet derde kleinkind wel zitten

Mama Hazes ziet het eigenlijk wel zitten, zo'n derde kleinkind. "Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!" En, om een volgende gerucht uit de wereld te helpen: nee, Sarah is niet zwanger, ook al bezoeken ze een babywinkel. "Ons bezoekje had een andere reden. Sarah moest iets voor een vriendin kopen, en ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt."


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.