Rachel Hazes

Rachel Hazes kan niet meer aanzien hoe media en juice-kanalen allerlei heftige speculaties en roddels over zoon André de wereld in slingeren nu die naar eigen zeggen kampt met een "emotionele burn-out". En dus kwam ze, via roddelkoning Albert Verlinde, met een statement.

Article continues after the ad

Dat was gisterenavond te zien in Shownieuws, waar Albert - die lang met Rachel belde over de hele situatie - haar statements voordroeg. Een heel ander geluid dan we gisteren hoorden, toen Rachel juist praatte over hoe geweldig ze het zou vinden als André een baby krijgt met Sarah van Soelen.

André drugsverslaafd?

Dat André coke-verslaafd zou zijn en in het buitenland zit om af te kicken, is één van die hardnekkige geruchten waar Rachel niet meer tegen kan. "Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin", zei ze tegen Albert. Het gaat echt om een "emotionele burn-out", benadrukte ze. 

'De man in huis'

Volgens Rachel is de heftige situatie waar André in zit helemaal te herleiden naar de jeugd van haar zoon, die hij eigenlijk oversloeg. "André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld. Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader."

André 'kan het nooit goed doen'

Mama Hazes vindt het lastig dat "heel Nederland" een mening over haar zoon lijkt te hebben. "Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen." Alberts hele 'voordracht' is hieronder te zien.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.