Rachel Hazes en vriend Mike

Rachel Hazes zit tijdens de coronacrisis bij de familie Kluivert in quarantaine. Haar man Mike mocht daar natuurlijk niet bij ontbreken. 24 uur lang op elkaars lip zitten is alleen niet heel goed voor je relatie (daar weten Megan Fox en haar man ook alles van). Hebben ze deze ultieme relatietest overleefd? 

Relatietest 

Hoeveel je ook van je partner houdt, 24/7 samen zijn is niet de makkelijkste opgave! Zo ook voor Rachel Hazes, die samen met haar man Mike in Spanje zit bij de familie Kluivert. "Inderdaad, samen in quarantaine is een behoorlijk relatietest maar daar zijn we dubbel en dwars voor geslaagd. Hij is nog steeds heel lief voor me. Dat is hem natuurlijk geraden ook, anders zet ik hem meteen de deur uit", plaagt ze in Story. Lockdown vergaat de twee dus nog best goed!

 

Article continues after the ad

De Hazes soap

Wat een familie is het ook hè? De familie Hazes blijft in het nieuws verschijnen door al het drama. Van de prille, maar toch heftige Brazes relatie, tot de hereniging met Monique (de twee denken zelfs aan gezinsuitbreiding). En moeders zit er dan een beetje tussen. Gelukkig heeft ze zelf ook haar steun en toeverlaat gevonden in Mike.